Υποστήριξη : 26951 95642 | help@upg.gr

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για e-shop

Το αργότερο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι λιανέμποροι θα επιδοτούνται για την κατασκευή e-shop.

Υπολογίζεται πως σχεδόν 16.000 επιχειρήσεις θα «μοιραστούν» 80 εκατ. ευρώ για να στήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, τα γνωστά e-shop: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτήσεων αφορά αυστηρά στο λιανεμπόριο και η πλατφόρμα μέσω της οποίας θα εκδηλώνεται ενδιαφέρον αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως τόνισε ο Νίκος Παπαθανάσης αυτό θα γίνει «το πολύ μέχρι τις 17 Ιανουαρίου».

Μέσω αυτού του προγράμματος θα χρηματοδοτείται σε ποσοστό 100% η δαπάνη για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Δεν αποκλείεται πάντως το κονδύλι που θα διατεθεί (80 εκατ. ευρώ) να αυξηθεί στο μέλλον αναλόγως και της ζήτησης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την υποστήριξή σας σε ότι αφορά την Αίτηση - Κατασκευή/Αναβάθμιση - Φιλοξενία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος με προδιαγραφές (UI/UX & Mobile Speed) πολύ υψηλότερες των συνηθισμένων στην πλατφόρμα Shopify.

Διαβάστε περισσότερα